Изборно Собрание на Комората на медијатори на Република Северна Македонија

Изборно Собрание на Комората на медијатори на Република Северна Македонија

Прочитај повеќе

Премиерот Заев на потпишување на Меморандум за соработка меѓу Владата на РСМ и Комората на медијаторите на РСМ

Владата на Република Северна Македонија и Комората на медијаторите на Република Северна Македонија денеска потпишаа Меморандум за соработка

Прочитај повеќе

Заев со делегација на Комората на медијатори: Зголемувањето на споровите решени со медијација ќе ја подобри сликата на РМ во извештајот на ЕУ

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, синоќа прими делегација на Комората на медијатори на РМ (КМРМ), претставувана од Славе Младеновски, претседател на Комората и членовите Роза Алексова и Дејан Белевски.

Прочитај повеќе

Средба Нотарска комора на РМ – Комора на медијатори на РМ

На 17 септември 2018 година во просториите на Нотарската комора на РМ беше одржана средба меѓу претставници на Нотарската комора и Комората на медијатори.

Прочитај повеќе

Меморандум за соработка меѓу Комората на медијатори на РМ и Центарот за правни истражувања и анализи

Целта на овој меморандум е зајакнување на досегашната соработка помеѓу Комората на медијатори на Република Македонија и Центарот за правни истражувања и анализи во насока на остварување на заедничките цели и заложби.

Прочитај повеќе